Tuotevalikoima

Tarjoamme laboratorioiden tarpeisiin kokonaisvaltaisia laite- ja palveluratkaisuita. Autamme valinnassa, koulutamme ja huollamme.

Olosuhteiden hallinta

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja olosuhteiden hallintaan. Erityisesti nestekiertoisesta lämmönsäädöstä meillä on pitkä kokemus ja monipuolinen valikoima laitteita lämpötila-alueelle -100 – +320°C. Näytteiden ja muiden materiaalien säilytykseen meiltä löytyy eksikaattoreita, jääkaappeja ja pakastimia. Mikrobien kasvatukseen tarjoamme viljelykaappeja – myös jäähdyttäviä malleja. Materiaalien lämmitykseen ja kuivaukseen tarjoamme sekä normaaleja lämpökaappeja että vakuumilämpökaappeja.

Alipaineen tuottamiseen tarjoamme vakuumipumppuja ja niiden rinnalla alipainemittareita ja alipainesäätäjiä. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva pumppu mm. suodatukseen, vakuumilämpökaappeihin, pyöröhaihduttimiin, sentrifugaalihaihduttimiin ja kylmäkuivureihin.

Olosuhdekaappimme soveltuvat erilaisten olosuhteiden simulointiin. Olosuhdekaapeissa voidaan kontrolloida lämpötilaa ja kosteutta sekä tarvittaessa myös valaistusta. Olosuhdekaappeja käytetään yleisesti tuotteiden tai pakkausten säilyvyyden testaamiseen. Kasvitutkimuksessa tarkasti kontrolloitava ja tasainen valaistus on tärkeää.

Gram ExGuard
Uusi
Gram ExGuard kylmäkaappi

Gram ExGuard

Pahanhajuisten ja/tai räjähdysalttiiden tuotteiden kylmäsäilytykseen

Lue lisää