Beckman Coulter

Vuonna 1935 Arnold Beckman perusti National Technical Laboratoriesin Kaliforniaan ja yli 80 vuoden ajan Beckman Coulter on ollut laboratorioalan ammattilaisten luotettava kumppani, joka on auttanut löytämään vastauksia tärkeisiin tieteellisiin kysymyksiin sekä edistämään tieteellistä tutkimusta.

Beckman Coulter on yksi maailman johtavista laboratoriolaitteiden toimittajista, ja se tarjoaa innovatiivisia ja luotettavia ratkaisuja ympäri maailmaa lääkeyhtiöille,bioteknologian yrityksille, yliopistoille ja tutkimuslaitoksille, kliinisille laboratoriolle ja sairaaloille, biopankeille sekä eri teollisuuden aloille. Valikoimassa on korkealaatuisia tuotteita laboratorion automatisointiin, nestekäsittelyyn, soluanalytiikkaan, sentrifugointiin, solujen kasvatukseen ja laskemiseen sekä genomiikkaan.

www.beckman.com

Edustus Suomessa

Berner on edustanut Beckman Coulter Life Sciencesia Suomessa vuodesta 1992, ja Berner yhdistää paikallisen tietämyksemme Beckman Coulterin laajaan maailmanlaajuiseen kokemukseen. Vastaamme Suomessa tuotteiden myynnistä, maahantuonnista, koulutuksista, menetelmätuesta ja huolloista.