Avidity Science

Avidity Science on vuonna 2020 perustettu maailmanlaajuinen yritys, joka tarjoaa mm. korkealaatuisia vedenpuhdistusjärjestelmiä tieteelliseen tutkimukseen, terveydenhuoltoon ja biotekniikan alalle.

Avidity Science herokuva

Avidity Science pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia innovaatioita vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin alati muuttuvassa tieteellisessä ympäristössä. Heidän sitoutumisensa laatuun, luotettavuuteen ja kestävyyteen tekee heistä luotettavan kumppanin tutkijoille, terveydenhuollon ammattilaisille ja yrityksille ympäri maailmaa. Tieteellisissä sovelluksissa veden on läpäistävä useita tekniikoita, jotka poistavat epäpuhtauksia.

Avidityn tavoitteena on parantaa elämänlaatua tieteen avulla. Yritys haluaa olla maailmanlaajuisen tiedeyhteisön luotettava kumppani, joka toimittaa korkealaatuisia, innovatiivisia tuotteita ja palvelua. He panostavat työntekijöidensä kehitykseen ja hyvinvointiin.

Avidity Science on sitoutunut ympäristövastuullisuuteen. Yritys pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja edistämään kestävää kehitystä tuotteidensa ja toimintatapojensa kautta.

www.avidityscience.com

Avidity logo

Edustus Suomessa

Päämiestä Avidity Science edustaa Suomessa Berner Oy.