Avidity Science

Avidity Science on vuonna 2020 perustettu maailmanlaajuinen yritys, joka tarjoaa mm. korkealaatuisia vedenpuhdistusjärjestelmiä tieteelliseen tutkimukseen, terveydenhuoltoon ja biotekniikan alalle.

Avidity Science herokuva

Avidity Science pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia innovaatioita vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin alati muuttuvassa tieteellisessä ympäristössä. Heidän sitoutumisensa laatuun, luotettavuuteen ja kestävyyteen tekee heistä luotettavan kumppanin tutkijoille, terveydenhuollon ammattilaisille ja yrityksille ympäri maailmaa. Tieteellisissä sovelluksissa veden on läpäistävä useita tekniikoita, jotka poistavat epäpuhtauksia. ”Olemme hiljattain tuoneet markkinoille Solo™ S-vedenpuhdistuslaitteiston. Se on maailman ensimmäinen ultrapuhdasta vettä tuottava laitteisto, jossa on uudelleenkäytettävät patruunat. Solo S:n ansiosta laboratoriot voivat muovijätteiden osalta pienentää hiilijalanjälkeään jopa 90 %.” kertoo Business Development Manager (EMEA) John Jerger, Avidity Science.

John Jerger vakuuttaa, että yritys on varmasti yhtä innoissaan suunnitellessaan maailman parhaita vedenpuhdistuslaitteistoja kuin niitä käyttävät ammattilaisetkin. Avidityn tavoitteena on parantaa elämänlaatua tieteen avulla. Yritys haluaa olla maailmanlaajuisen tiedeyhteisön luotettava kumppani, joka toimittaa korkealaatuisia, innovatiivisia tuotteita ja palvelua. He panostavat työntekijöidensä kehitykseen ja hyvinvointiin.

Avidity Science on sitoutunut ympäristövastuullisuuteen. Yritys pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja edistämään kestävää kehitystä tuotteidensa ja toimintatapojensa kautta. ”Olemme ylpeitä voidessamme tukea tutkijoita tarjomalla heille laadukkaat laitteet sekä panostamalla samalla kestävään kehitykseen.” kommentoi yrityksen arvoja John Jerger.

www.avidityscience.com

Avidity logo

Edustus Suomessa

Päämiestä Avidity Science edustaa Suomessa Berner Oy.