VACUUBRAND

VACUUBRANDilla on 280 työntekijää ja yli 50 vuoden kokemus alaltaan, ja se valmistaa kattavimman valikoiman vakuumipumppuja, -mittareita ja -ohjaimia karkea- ja hienovakuumisovelluksiin laboratoriokäyttöön. Tuotevalikoimaan kuuluvat öljyttömät kalvopumput, öljyttömät ruuvipumput, kiertosiipipumput (ns. öljypumput), kokonaiset pumppuyksiköt, joustavat tyhjiöjärjestelmät ja ratkaisut lähiverkkoihin. Modulaariset tyhjiöjärjestelmät täyttävät erinomaisesti tyhjiönmuodostuksen tekniset ja taloudelliset vaatimukset sekä ekologiset kriteerit.

Meillä oli alusta alkaen yksi prioriteetti: tarjota laboratoriokäyttäjille korkeimmat laatuvaatimukset täyttäviä laitteita. “Älykkäät pumput” helpottavat työtä laboratorioissa, jolloin kemistit ja teknikot voivat keskittyä todelliseen työhönsä. Suunnittelemme ja valmistamme lähes kaikki pumppu- ja ohjauskomponentit omassa tehtaassamme Wertheimissa, Saksassa. Näin voimme vastata nopeasti asiakkaidemme erityistarpeisiin sekä suunnitella ja rakentaa laadukkaita laitteita hallitsemalla ne lukuisat  laadun varmistavat tekniikat ja menetelmät.

Huipputeknologiaan ja työstökoneisiin tukeutuen valmistamme kalvopumppuja, ruuvipumppuja ja kiertosiipipumppuja, kemian pumppuyksiköitä, kemiallisia tyhjiöjärjestelmiä, tyhjiömittareita ja -säätimiä, venttiileitä ja innovatiivisen VACUU·LAN® -alipainelähiverkon komponentteja.

www.vacuubrand.com/

Vacuubrandin edustus Suomessa

Päämiestä Vacuubrand edustaa Suomessa Berner Oy.