Tuotevalikoima

Tarjoamme laboratorioiden tarpeisiin kokonaisvaltaisia laite- ja palveluratkaisuita. Autamme valinnassa, koulutamme ja huollamme.

Virtaussytometrit (Flow cytometry)

Nykyaikaisimmat kliinisessä diagnostiikassa käytettävät virtaussytometrit ovat kooltaan pieniä. Painavat vähimmillään vain 30-35 kg, mutta pystyvät hämmästytävään suorituskykyyn. Kolmen laserin avulla voidaan tehdä 13 fluoresoivan värileiman ja 2 hajontaparametrin yhdenaikainen mittaus. Lisäksi ne pystyvät käsittelemään kymmeniä tuhansia mittaustapahtumia sekunnissa.

Tutkimuskäytössä olevat virtaussytometrit ovat biolääketieteellisten tutkimuslaitteiden aatelia. Lähes 20 flueresoivan leiman ja 5 laserin käyttö on arkipäivää. Huipulla on 7+ laseria, 50+ mitattavaa parametria ja solujen jaottelu haluttujen ominaisuuksien perusteella 6 eri näyteastiaan jatkotutkimuksia varten.

Beckman Coulterilta löytyy erinomaisia vaihtoehtoja, olipa tarve sitten eri solujen karakterointi ja mahdollinen lajittelu. Beckman Coulter on ottanyt viime vuosina käyttöön useita signaalin käsittelyä mullistavia komponentteja. Optinen pöytä, peilit ja suodattimet on optimoitu keräämään maksimaalinen signaalin määrä. Lisäksi Avalance Photo Diode (APD)-detektori keräävät signaalin samalla tehokkuudella läpi mittausaallonpituuksien. Siten nyt myös pitkillä aallonpituuksilla emittoivat himmeät populaatiot saadaan näkyviin. APD on käytössä CytoFlex-tuotesarjassa ja tulee saataville kliinisen diagnostiikan sytometriin.