Teledyne ISCO

Teledyne ISCO on osa kansainvälistä Teledyne Technologies -konsernia ja se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka liittyvät nesteiden analysointiin, seurantaan ja annosteluun. Yritys keskittyy erityisesti nesteiden jakeluun, sekoittamiseen, näytteenottoon ja mittaukseen. Teledyne ISCO:n tuotteet ja ratkaisut ovat tärkeitä monille teollisuudenaloille ja niitä käytetään esimerkiksi ympäristötieteissä, kemikaaliteollisuudessa, elintarviketeollisuudessa ja lääketeollisuudessa. 

Teledyne ISCO herokuva

Yhdysvaltalaisen Teledyne ISCOn pääkonttori ja tuotantolaitokset sijaitsevat Lincolnissa Nebraskassa. Yhtiö valmistaa erilaisia pumppuja ja annostelujärjestelmiä, jotka on suunniteltu nesteen siirtämiseen ja annosteluun tarkasti ja tehokkaasti. Tärkeimmät tuotteet tässä ryhmässä ovat SyriXus-ruiskumäntäpumput ja ReaXus-resiprookkipumput. Toinen merkittävä tuotelinja on erilaiset nestekromatografiset laitteistot erityisesti näytteiden fraktiointiin ja puhdistukseen. ISCOn valikoimasta löytyvät laitteistot niin flash-kromatografiaan kuin preparatiiviseen nestekromatografiaan ja ylikriittiseen kromatografiaan. Lisäksi yhtiö valmistaa kolonneja ja Redisep-uuttopatruunoita em. erotuksiin. 

Toimintamme kattaa Teledyne ISCOn tuotteiden myynnin, maahantuonnin sekä huolto- ja validointipalvelut. Koulutamme paikallisesti laitteiden käyttäjät ja tarvittaessa tarjoamme myös applikaatiotukea analyysimenetelmien kehittämiseen. Tukemme kattaa koko laitteiden elinkaaren. 

www.teledyneisco.com

Teledyne ISCO logo

Teledyne ISCO:n edustus Suomessa 

Päämiestä Teledyne ISCO edustaa Suomessa Berner Oy.