LAUDA Scientific

LAUDA Scientific on Lauda-termostaatteja valmistavan yrityksen mittalaitteisiin erikoistunut yhtiö. Jo vuodesta 1967 lähtien LAUDA on kehittänyt, valmistanut ja myynyt luotettavia tarkkuusmittauslaitteita, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa maailmanlaajuisesti tutkimuksen, opetuksen ja laadunvarmistuksen alalla.

LAUDA Scientific herokuva


LAUDA Scientific on kumppanisi mittauslaitteissa polymeeriliuosten viskositeetin määrittämiseen, optisissa kontaktikulman mittauslaitteissa, vapaan pintaenergian ja kostutuskäyttäytymisen mittaamisessa sekä klassisissa tensiometreissä öljyjen ja pinta-aktiivisten aineiden pinta- ja rajapintajännityksen määrittämiseen.

Tunnetut asiakkaat ympäri maailmaa ovat vuosikymmenten ajan luottaneet LAUDA-mittauslaitteisiin, jotka yhdistävät tarkkuuden, luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. Laajan myynti- ja palvelukokemuksensa lisäksi LAUDA Scientific tarjoaa sinulle tuen, jota tarvitset työsi menestyksekkääseen suorittamiseen.

Tuotevalikoimaan kuuluvat automaattiset viskosimetrit, viskositeettitermostaatit, tensiometrit, optiset tensiometrit ja kontaktikulman mittauslaitteet.

www.lauda-scientific.de

LAUDA Scientific logo

Edustus Suomessa

Päämiestä LAUDA Scientific edustaa Suomessa Berner Oy.