YSI Life Science

1940-luvun lopulla kahden insinöörin, Hardy Trolanderin ja John Benedictin, seuraan liittyi kemisti David Jones, ja he alkoivat tutkia tilanteita, jotka voitaisiin ratkaista soveltamalla tiedettä. Muutaman vuoden jälkeen YSI:n ensimmäinen kaupallinen instrumentti suunniteltiin – Model 3A Dilectric Constant -mittari, joka mittasi nestemäisen suspension stabiilisuutta.

YSI Life Science - herokuva

YSI Life Science on johtava biotieteisiin erikoistunut yritys, joka on omistautunut edistämään terveyttä ja hyvinvointia innovatiivisten biolääketieteen ratkaisujen avulla. Yritys tunnetaan sitoutumisestaan huippuluokan tutkimukseen ja tuotekehitykseen, ja se tarjoaa monipuolisia palveluita ja tuotteita terveydenhuollon, bioteknologian ja lääketeollisuuden tarpeisiin.

YSI Life Sciencen valikoimassa on laaja valikoima laboratoriotuotteita, kuten koeputkia, kemikaaleja, laitteita ja välineitä, joita tarvitaan biotieteellisissä tutkimuksissa ja diagnostiikassa. Näiden tuotteiden avulla varmistetaan tarkkuus ja luotettavuus laboratoriotutkimuksissa.

Yrityksen intohimo biotieteisiin ja sen sitoutuminen huippulaatuun ovat tehneet siitä luotettavan kumppanin monille asiakkaille, mukaan lukien akateemiset tutkimuslaitokset, sairaalat, bioteknologiayritykset ja lääkevalmistajat. YSI Life Science pyrkii jatkuvasti innovoimaan ja kehittämään uusia ratkaisuja, jotka auttavat edistämään terveyttä, diagnosoimaan sairauksia ja kehittämään uusia hoitomuotoja. Yritys on ylpeä siitä, että se osallistuu aktiivisesti biolääketieteen alan kasvuun ja kehitykseen.

www.ysi.com

YSI logo

Edustus Suomessa

Berner edustaa päämiestä YSI Life Science Suomessa.