RUDOLPH RESEARCH ANALYTICAL

Rudolph Research Analytical toimii maailmanlaajuisesti ja sen kotipaikka on New Jerseyssä, USA:ssa. Se on ollut automaattisten tarkkuuslaboratoriolaitteiden maailmanlaajuinen valmistaja ja toimittaja yli 50 vuoden ajan. Rudolph Research Analytical perustuu periaatteisiin rehellisyys, laatu ja innovaatio yhdistettynä globaaliin tavoitettavuuteen.

Rudolph Research Analytical valmistaa automaattisia, digitaalisia tiheysmittareita, refraktometrejä, polarimetrejä, sakkarimetrejä ja automaatioratkaisuja useille eri aloille. Rudolph Research Analytical on toimittanut yli 8 000 laitetta, jotka on asennettu vaativiin sovelluksiin maailmanlaajuisesti, ja tuhansia 70-, 80- ja 90-luvuilla valmistettuja laitteita on edelleen käytössä. Rudolph Research Analytical on vakiinnuttanut asemansa alansa johtavana toimittajana, joka tunnetaan laadustaan, luotettavuudestaan ja ISO 17025, 9001 -standardien noudattamisesta sekä NVLAP-, ANAB- ja nqa-akkreditoinnista. Rudolph Research Analytical on johdonmukaisesti ohjannut innovatiivista suunnittelua ja ominaisuuksia, jotka tuovat asiakkailleen uusia ja tärkeitä toimintoja. Rudolphin omistautuminen palveluun johtuu syvästä sitoutumisesta kohdella asiakkaitamme rehellisesti, laadukkaasti ja innovatiivisesti.

Rudolph Research Analyticalin refraktometrejä, polarimetrejä ja tiheysmittareita on laajasti käytössä mm. suomalaisessa lääke-, öljy- ja elintarviketeollisuudessa.

www.rudolphresearch.com

Rudolph Research Analytical logo

Edustus Suomessa

Päämiestä Rudolph Research Analytical edustaa Suomessa Berner Oy.