Kuva Bernerin Herttoniemen laboratoriosta

Tietoa meistä

Berner Lab on laboratorioalan ammattilaisten luotettava kumppani. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa.

Berner Lab on osa Berner Oy:ta, vuonna 1883 perustettua suomalaista, kasvavaa ja kansainvälistyvää perheyritystä. Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.

Berner Labin tarina sai alkunsa laboratoriolaitteet-osaston luomisesta vuonna 1986.

Berner Lab tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Berner Lab tarjoaa laboratorioiden tarpeisiin kokonaisvaltaisia laite- ja palveluratkaisuita. Autamme valinnassa, koulutamme ja huollamme. Asiakaskuntamme koostuu julkisen sektorin toimijoista, eri teollisuuden alojen asiakkaista sekä tutkimus- ja palvelulaboratorioista. Asiakkaamme arvostavat erityisesti laajaa tuotevalikoimaamme, asiantuntijuuttamme ja paikallista huoltopalveluamme.

Monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän tuote- ja palveluvalikoimamme avulla luomme asiakkaillemme yksilölliset ja heidän tarpeitaan palvelevat kokonaisratkaisut. Uskomme, että avoimella ja luottamuksellisella yhteistyöllä rakennamme kaikkia hyödyttäviä kokonaisuuksia. Erityisesti kattavan palveluvalikoimamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllisen palveluratkaisun, oli kyse sitten laajasta henkilöstön koulutuskokonaisuudesta tai huoltopalvelusta.