INFORS

Sveitsiläinen INFORS HT on lähes 60 vuoden ajan kehittänyt ja tuottanut korkean teknologian ratkaisuja bioteknologiaan. Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi parhaista bioreaktorien, inkubaattoriravistelijoiden ja bioprosessien ohjausohjelmistojen asiantuntijoista.

Paljon on muuttunut sen jälkeen, kun yritys perustettiin vuonna 1965. INFORS HT:n henki on kuitenkin pysynyt samana. Yrityksemme uskontunnustuksen mukaisesti – ”Uskomme vakaasti, että voimme tehdä kaikesta paremman” – sitoudumme joka päivä yksinkertaistamaan bioteknologia-asiakkaidemme työnkulkua käyttämällä uusinta saatavilla olevaa teknologiaa.

Tavoitteen saavuttamiseksi otamme asiakkaamme suoraan mukaan jo tuotekehitysvaiheeseen, jolloin voimme suunnitella käytettävyydeltään erinomaisia tuotteita, ohjelmistoratkaisuja ja palveluita, jotka pitävät lupauksemme – ei vain paperilla, vaan myös arjen haasteissa.

INFORS HT -tuotteita käytetään ympäri maailmaa tutkimukseen, kehitykseen ja tuotantoon muun muassa biofarmasian, biotekniikan, elintarviketeknologian, kosmetiikan ja maataloustekniikan aloilla sekä tutkimuslaitoksissa. Osaamisalueemme kattavat koko kasvatusprosessin seulonnasta prosessikehitykseen ja lopulta tuotantoon. INFORS Labfors- bioreaktorit ja Infors Multitron -ravistelijat tunnetaan kaikkialla.

www.infors-ht.com

Infors-HT-logo

Edustus Suomessa

Päämiestä Infors edustaa Suomessa Berner Oy.