Rumed

Rubarth Apparate GmbH – tuttavallisemmin Rumed – on saksalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa laitteita olosuhteiden hallintaan. Yritys tarjoaa erilaisia ratkaisuja olosuhteiden hallintaan erityisesti teollisuuden ja tutkimuksen tarpeisiin. Tuotteet on suunniteltu erityisesti teollisuuden prosesseihin ja vaatimuksiin, ja niitä voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rubarth Apparate GmbH:lla on vahva tekninen osaaminen ja pitkä kokemus alalta. Yritys pyrkii tarjoamaan innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita tehostamaan toimintaansa ja saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa. Lisäksi Rubarth Apparate GmbH panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun ja yhteistyöhön asiakkaidensa kanssa.

Tuotevalikoimaan kuuluvat olosuhdekaapit erilaisiin testaus- ja simulointitarkoituksiin, joissa kontrolloitavina parametreinä ovat lämpötila, kosteus ja valaistus. Kaappeja on saatavilla myös Atex-hyväksyttyinä versioina. Toinen tuoteryhmä ovat laitteet siementen testaukseen kuten Jacobsen- ja Rodewald-idätyspöydät.

www.rumed.de

Edustus Suomessa

Päämiestä Rumed edustaa Suomessa Berner Oy.