LAUDA

Lauda on saksalainen perheyritys, joka sijaitsee Lauda-Königshofenissa. Samassa paikassa toimivat myös Laudan tuotekehitys ja suurin osa tuotannosta. Lisäksi Laudalla on 15 tuotanto- ja myyntiyhtiötä ympäri maailmaa.

LAUDA on maailman johtava innovatiivisten vakiolämpötilalaitteiden ja -järjestelmien valmistaja tieteeseen, soveltavaan tekniikkaan ja tuotantoon.

Vakiolämpötilalaitteistomme ja -järjestelmämme ovat tärkeiden sovellusten ytimessä mahdollistaen parempaa tulevaisuutta. Täyden palvelun tarjoajana takaamme optimaalisen lämpötilan tutkimuksessa, tuotannossa ja laadunvalvonnassa. Olemme luotettava kumppani sähkö-, vety-, kemian-, lääke-/bioteknologia-, puolijohde- ja lääketeollisuudessa. Olemme yli 65 vuoden ajan inspiroineet asiakkaitamme asiantuntemuksellamme ja innovatiivisilla ratkaisuillamme, joka päivä uudestaan – maailmanlaajuisesti.

Laudan allastermostaatteja, nestekiertotermostaatteja, prosessitermostaatteja ja kiertojäähdyttäjiä on laajasti käytössä tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, autoteollisuudessa, bioteknologiassa, kemianteollisuudessa, lääketeollisuudessa, puolijohdeteollisuudessa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, lääketieteellisessä teknologiassa ja vetyteollisuudessa.

www.lauda.de

Edustus Suomessa

Päämiestä LAUDA edustaa Suomessa Berner Oy.