Shimadzu Corporation 

Shimadzu Corporation on globaalisti kasvava vuonna 1875 perustettu japanilainen teknologiayritys, joka valmistaa mm. analyyttisiä mittalaitteita, lääkinnällisiä laitteita sekä erilaisia tuotteita ja komponentteja eri teollisuudenalojen tarpeisiin. 

Euroopassa Shimadzu on keskittynyt analyyttisen kemian ja fysikaalisen materiaalitestauksen tuotteisiin. Merkittävimmät tuoteryhmät ovat kromatografia, massaspektometria ja spektroskopia. Näitä tuotteita käytetään laajasti tutkimuksessa, tuotekehityksessä ja laadunvarmistuksessa. Keskeisiä asiakkaitamme ovat yliopistot ja tutkimuslaitokset, laboratoriot, teollisuus ja terveydenhuolto. 

Shimadzu Corporationin pääkonttori sijaitsee Kyotossa Japanissa. Tuotteet valmistetaan Japanissa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa sijaitsevilla tehtailla. Euroopan toimintojen keskus Shimadzu Europe sijaitsee Duisburgissa Saksassa, jonne on keskitetty koko Eurooppaa palveleva applikaatiolaboratorio sekä Euroopan logistiikkakeskus.  

Toimintamme kattaa Shimadzun tuotteiden myynnin, maahantuonnin sekä huolto- ja validointipalvelut. Koulutamme paikallisesti laitteiden käyttäjät ja tarvittaessa tarjoamme myös applikaatiotukea analyysimenetelmien kehittämiseen. Tukemme kattaa koko laitteiden elinkaaren. 

www.shimadzu.com

Edustus Suomessa

Berner Oy edustaa päämiestä Shimadzu Corporation yksinoikeudella Suomessa.