Ajankohtaista

Tarjouksessa Gram BioUltra UL570 -syväjääpakastin

Tuomme kylmälaitteet Berner Labin valikoimaan tanskalaisen Gramin voimin. Valikoimasta löytyvät niin laboratoriojääkaapit, laboratoriopakastimet kuin syväjääpakastimetkin. Kaikissa kylmälaitteissa on Atex-luokitus sekä sisä- että ulkopuolella.

Uuden tuotekategorian kunniaksi viileässä tarjouksessa Gramin BioUltra UL570 syväjääpakastin 9 000 € (ALV 0 %, normaalisti 11 000 €). Tarjous voimassa 15.2. asti tai niin kauan kuin tarjouserää riittää.

Kysy lisää tarjouksesta!

Gram Scientific vastaa vaativiinkin kylmäsäilytyksen tarpeisiin. Tanskalainen Gram on perustettu jo 1900-luvun alussa, vuodesta 2006 se on suunnitellut ja valmistanut jääkaappeja ja pakastimia erilaisten laboratorionäytteiden säilytykseen BioLine-tuotesarjan nimissä.

Tutustu kylmälaite-tarjoomaamme
Lue lisää valmistajasta

Gram BioUltra UL570

Gram BioUltra on ensimmäinen syväjääpakastin, joka on suunniteltu ja valmistettu Tanskassa ja joka täyttää poikkeukselliset odotukset turvallisesta varastoinnista.

Kylmäkone on sijoitettu kaapin alaosaan. Kaapissa on vain 70 mm eristepaksuus, tämän ansiosta kaapin sisätilassa on enemmän hyödynnettävää tilaa. Kaksi 24,5 mm:n liitäntäporttia mahdollistaa esimeriksi ulkoiseen lämpötilan valvonnan erillisillä antureilla.

Tilavuus: 570 l
Lämpötila-alue: -86°C/-60°C
ATEX-luokitus

Lue lisää täältä

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.